Голямата звезда на „мореплавателите” остана за дълго резерва срещу Швейцария

Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро, с емоционален пост след победата на Португалия с 6:1 срещу Швейцария на 1/8-финалите в Катар. Голямата звезда на „мореплавателите” остана резерва и се появи на терена по-малко от 20 минути преди края на срещата.

И без Роналдо Португалия разгроми Швейцария

„Португалия спечели. Слава Богу! Появиха се нови таланти. Това е чудесно. Ще победим ли? Мисля, че да! Феновете викаха името на Роналдо. Не, защото Португалия спечели... И не съм единствената, която говори за това. Целият свят гледаше… Защо всичко е така? Радвам се, че Португалия спечели... (виждала съм Португалия да печели много пъти)”, заявява тя.

„И дори това не отрича дребнавостта на много португалци. Това е грешно, защото те продължават да се карат, да изразяват негодувание и неблагодарност. Много е тъжно от това, което чета и чувам, не тук, в Катар, а у нас... Много тъжно”, допълва Авейро.

Снимка: Официален профил на Катя Авейро в Instagram

„Много искам да се прибере, да напусне националния отбор и да седне до нас. Прегръщахме го и казвахме, че всичко е наред. Щяха да му напомнят какво е постигнал, откъде се е издигнал. Толкова исках да не се появява повече там. Страдахме достатъчно (никога няма да разберете колко)”, обяснява сестрата на Роналдо.

Сестрата на Джорджина Родригес: Тя тъне в лукс, а ние няма какво да ядем

„Прибери се! Домът е мястото, където си разбиран и приет. Винаги е било така. Където получаваш цялата благодарност, а не неблагодарността. Благодаря Роналдо! Благодаря ти! Благодаря ти! Благодаря ти! Благодаря ти! Благодаря ти!”, пише още тя.

„Толкова исках... Но каквото и да решиш, ние сме с теб. До смърт“, завършва публикацията на Авейро в Instagram.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook. 

Източник: БГНЕС