Тя има две момичета – 2-годишната Лайла и 4-месечната Елоис Кристина от актьора Крис Прат

Голямото семейство често води до големи промени. Това със сигурност е случаят при Катрин Шварценегер и Крис Прат, които вече трябва да се справят с грижите за две момичета – 2-годишната Лайла и 4-месечната Елоис Кристина. Според дъщерята на Арнолд, да имаш повече от едно дете у дома е доста по-трудно, отколкото всеки си мисли. 

Шегува се, че майчинството я е накарало да научи всеки един трик, измислен от човечеството, с който да направи ситуацията у дома по-лесна и да има повече време за себе си.

Арнолд Шварценегер отново стана дядо

Докато момичетата ѝ почиват, Шварценегер се опитва да се сприятелява с други майки, които имат малки деца. Всяка седмица тя организира среща в Instagram, наречена „Преди, по време и след бебето“, където да си говори с дамите за различни теми около родителството. По думите ѝ, това я е накарало да усети огромна подкрепа, особено по време на пандемията, и да се чувства като част от общност, когато изолацията е настъпила.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.