Отиващата си година беше истинско предизвикателство за целия свят

Отиващата си година беше истинско предизвикателство за целия свят. Човечеството овладя пандемията от COVID-19, но планетата попадна в кървавите вериги на войната. Много държави се изправиха пред ценови шок, който удари по джоба милиони. Пренареждането на играчите и новите правила в търговията с горива остави цели континенти пред заплахата от дълбока икономическа криза.

Най-впечатляващите кадри от 2022 г. (ГАЛЕРИЯ)

България преживя всичко това в условията на политически хаос и дълбоко разделение в обществото. Темата за войната в Украйна вървеше ръка за ръка с война между претендентите за управление на страната.

Въпреки всичко намирахме повод да се усмихнем. Героите на годината във всяка сфера от обществения живот ни накараха да повярваме, че има светлина в края на тунела.

Каква беше 2022 г. в снимки

Изпращаме 2022 година с много смесени емоции. В "Темата на Nova" обобщаваме онези незабравими моменти, които ще запълнят поредната страница в историята. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.