"Ал Хилал" е настоящ шампион на саудитската лига

Подписването на Кристиано Роналдо с отбора на "Ал Насър" е една от най-важните спортни новини през последните години. След като спечели всичко в най-високото ниво на европейския футбол, голмайсторът на Шампионската лига реши да прекара залеза на кариерата си в екзотичната Саудитска Арабия в "Ал Насър". 

Техните вечни съперници "Ал Хилал", настоящ шампион на саудитската лига, се опитаха да "засенчат" пристигането на историческия голмайстор на националния отбор на Португалия, продавайки фланелки с името на Лионел Меси, който е основен съперник на Кристиано Роналдо. 

Отборът, воден от аржентинския треньор Рамон Диас, пусна за продажба серия от фланелки с номер "10" и името на Меси на гърба. Това бе възприето като шега за пренасяне на съперничеството на тези футболни гиганти в Saudi Pro League, но и като нескрита покана.

Междувременно стана ясно, че Меси и Роналдо ще се изправят един срещу друг в приятелския турнир "Рияд къп" на 19 януари.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.