Случаят е от Добрич

Районната прокуратура в Добрич предава на съд 40-годишен мъж по обвинение в отвличане на 8-годишно момиченце и блудство с него.

Арестуваха мъж от София за опит за блудство с непълнолетна

Припомняме, че  детето изчезна на 3 август миналата година по обяд от центъра на Добрич и е открито на следващия ден. Разследващите са установили, че 40-годишният С. М. го е подлъгал с обещание да му купи сладолед и го отвлякъл в близкото село Плачи дол, където работел в кравеферма. По време на престоя си там момиченцето е връзвано и с него са извършвани блудствени действия.

Задържаха мъж, блудствал с 8-годишно момиченце

Мъжът е познат на криминалистите за извършени множество кражби. Детето е от многодетно семейство, отглеждано от самотна майка. Във фаталния ден, заедно с двете си сестри, решава да поиграе в центъра на града, докато майката е на работа. Останалите момичета не забелязват кога изчезва. Пострадалото дете беше открито на 4 август 2022 година в централната част на Добрич, отново само. То било оставено там от обвиняемия, а самият той изчезнал. След като била установена неговата съпричастност към случилото се, мъжът е задържан.

10 години затвор за французин, блудствал с деца у нас

Предстои делото срещу С.М. да бъде насрочено за разглеждане в Добричкия районен съд.

Репортер: Надежда Карапанчева

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.