Събитието носи името „Преди утрешния ден-началото”

„Преди утрешния ден-началото” е едно различно събитие, което се организира от списание BGlobal. То ще се проведе на 21 февруари от 14:30 ч. в София Ивент Център. Ще се обсъждат въпроси като „Какво ни очаква в бъдещето?”, „Колко вълнуващ ще е следващият наш живот?”, „Кои са върховете, които ще ни привличат неудържимо?”. Отговори на тези въпроси ще дадат успели мениджъри, които имат визия за бъдещето.

„Моят акцент ще бъде в битката за интерфейса. Всъщност социалните мрежи, всичките гиганти, те се бият в момента, новите чатботове, те се бият за интерфейса. Всъщност този чатбот е един интерфейс, който хората ще решат дали ще ползват, или не”, обясни Георги Малчев, управляващ съдружник в агенция за дигитален маркетинг.

Изкуственият интелект също ще бъде обсъждана тема на събитието. „Аз ще бъда в частта "Общество" и ще опитам да помогна на хората и останалите участници. Ние сме събрани доста интересни хора от бранша, които се занимават с технологии, всеки от неговата камбанария и заедно с други колеги от телекомуникациите и от други технологични дейности, ще дадем идея за това, което би трябвало да се промени в бъдещето, и начина, по който ние можем да влияем на него”, коментира Ивайло Славов, изпълнителен директор на технологична компания.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.