Става въпрос за случай от 1995 г., за който треньорът разказа в подкаст

Остра обществена реакция срещу Тити Папазов. Поводът - видеоклип, в който той разказа как е подстригал приятелката си, защото му изневерила. Това се е случило преди години, но чак сега треньорът по баскетбол разказва за него в подкаста на певеца Тото. Въпреки че видеото с признанието е публикувано преди няколко месеца, едва сега последва силната обществена реакция след напрежението около 18-годишната Дебора.

Отстраниха съдебния лекар, изготвил експертизата за нараняванията на Дебора

Папазов разказва, че е обръснал главата на приятелката си, защото разбрал, че е избрала друг. Това се случва през 1995 година. Появи се и информация, че момичето, освен обръснато, е било завързано с белезници. 

„Тя започна да се бори неистово за косата си. Не дава, дърпа се”. Така започва разказа си треньорът по баскетбол. Той пояснява - направил го, защото искал да разбере дали вече бившето му гадже излиза с най-добрия му приятел. Според разказа на Папазов той отишъл при нея и обръснал главата ѝ. Съседите чули писъци и се събрали пред вратата на жилището в „Сухата река”, а той опитал да им обясни действията си.

Заради насилието над Дебора: Парламентът прекъсва ваканцията си

„Какво ще направиш, ако хванеш жена ти да се **** с най-добрия ти приятел? Ще я убия! Ето, виж, каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам”, казва треньорът. 

NOVA успя да разговаря лично с Тити Папазов. На въпрос как му е хрумнало да обръсне главата на момичето, той отговори: „Ние имахме уговорка, но е несериозно да ви обяснявам. Имахме уговорка, че ако тя ми изневери, аз ще ѝ обръсна косата, а тя щяла да ми счупи фаровете на колата. Това не променя случилото се”.

В социалните мрежи певицата Йоана Захариева определи Папазов като психопат и разказа, че обръснатото момиче е било в нейния клас. Не е успяло да превъзмогне случая и никога повече не се е върнало в училище. Малко по-късно разбрали, че тя е емигрирала. „Това категорично не отговоря на истината”, твърди Папазов.

Първа оставка заради случая с обезобразеното момиче

Освен срещу треньора, недоволство избухна и срещу Йонислав Йотов-Тото. Обвиненията към него са, че не е реагирал по време на интервюто. От сутринта клиповете в канала му не са достъпни. Днес изпълнителят отказа да застане пред камерата ни, но се обърна към феновете си в YouTube.

„Смятам, че на такова нещо не трябва да се дава публичност. Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а са скрити от мен. Извинявам се, че не съм го преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история ще разкаже той. Моят смях е още по-обиден, с оглед на ситуацията към днешна дата. Извинявам се!”, уточнява Йотов.


Тити Папазов заяви, че стои зад думите си, но осъзнава действията си: „Нито мога да се оправдая, нито мога да върна нещата”, обяснява той.