Анимационният филм е любим на всички малчугани

Манията по „Пес Патрул” е обхванала цял свят, но има неща, които може би не знаете за тази толкова популярна анимация. Ето защо събрахме малко известните факти за филмчето, което може да откриете в EON Kids – част от ТВ платформата на EON.

Анимационният сериал е излъчен за пръв път през 2013 г. и е собственост на канадската компания Spin Master Entertainment.

Главните герои в поредицата са шест кученца - Чейз, Маршал, Роки, Зума, Ръбъл и Скай, които се превръщат в спасителни кучета и помагат на гражданите на родния им град Адвенчър Бей.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

„Пес Патрул” е първият анимационен сериал, който има за цел да научи децата за важността на приятелството, екипната работа и помощта на другите.

Сериалът е изключително популярен сред най-малките и е преведен на над 30 езика, включително и на български.

"Пес патрул" има и свои филми, като първият от тях - "Пес патрул: Филмът", излиза през 2021 г. и разказва за началото на приключенията на кученцата.

Сериалът е носител на няколко награди, включително "Най-добър анимационен сериал" на Canadian Screen Awards през 2016 г.

Супер забавление и безопасна среда за деца с EON Kids: EON за деца – част от абонаментните пакети на EON е забавна и безопасна дигитална среда, която децата лесно управляват сами. Телевизионните канали и съдържание са специално подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете според неговата възраст, платформата дава възможност и за създаване на множество детски профили със забавна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслади на избрано съдържание на всички устройства.