Актрисата си партнира с Форд в лентата „Вечната Аделайн“

С идването на есента всички започваме все повече да мислим за уютните моменти, в които ще заменим летните приключения със сладка почивка на дивана в компанията на хубав филм. Някои филми са толкова завладяващи, че киноманите могат да ги гледат отново и отново. В  богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON, има много романтични и красиви филми, който никога няма да ви омръзнат и може да им се насладите от уюта на дома по всяко време. Един от тях е „Вечната Аделайн“. Лентата разказва за жена, която крие необичайна тайна – останала е на 29 години в продължение на осем десетилетия. Много хора мечтаят да останат вечно млади, но „Вечната Аделайн“ всъщност показва самотата и болката на това човек да живее с такава тайна. И, разбира се, разказва една необикновена любовна история, която събира на екрана Блейк Лайвли и Харисън Форд.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Оказва се, че и на снимачната площадка е имало интересни и леко неудобни моменти, за които Лайвли разказва с присъщото си чувство за хумор. В свое интервю за „The Tonight Show“ актрисата признава, че не била запозната с филмографията на своя екранен партньор Харисън Форд. „Бях ходила на вечеря с Харисън, бях толкова спокойна“, разказва тя. „Той беше пичът с обицата, който е женен за Калиста Флокхарт. Запознах се с него и съпругата му и видях какъв невероятен съпруг и баща е той“, спомня си актрисата.

В крайна сметка вечерта преди да започнат снимките на филма съпругът ѝ Райън Рейнолдс я кара да изгледа поне трите части на „Индиана Джоунс“, за да знае с каква легенда ѝ предстои да работи. Блейк признава, че била толкова впечатлена от филмите, че станала най-лудата фенка на Харисън Форд само за една нощ.

Накрая си помислих: „Вече мина достатъчно време, изминаха няколко часа”, продължава през смях тя. „По някаква причина реших, че той просто умира да говори с мен за „Индиана Джоунс”. Просто го усетих, въпреки че не е говорил за това от 30 години“, казва актрисата. Блейк допълва, че когато била поканена да се прибере вкъщи с хеликоптера на екшън звездата, се осмелила да повдигне въпроса за „Индиана Джоунс”. „Той просто се втренчи в мен. Продължавах да говоря, но той не намираше тези сцени за вълнуващи, затова помислих, че просто не ги помни.“ В този момент тя решава, че трябва да всяка цена да говори с колегата си за неговия емблематичен герой. Въпреки че Блейк настоявала, Харисън не откликнал на нейния ентусиазъм. В крайна сметка тя се засрамила изключително много.

Когато разказала на мъжа си за конфузната ситуация, Райън я посъветвал да започне да игнорира Форд, за да заличи спомена от епичния си провал. Така че тя се държала по-хладно и професионално през останалото време. „Той сигурно мисли, че имам някакво сериозно разстройство“, обяснява през смях Блейк, подозирайки, че повече няма да бъде поканена да се вози в хеликоптера на Форд. „Мисля, че той ме избягва.“, шегува се още тя. „Мисля, че просто го изплаших”, признава актрисата.

Независимо от това дали отношенията между Блейк Лайвли и Харисън Форд са се затоплили, след като тя се е държала като негова луда фенка, едно е сигурно - във „Вечната Аделайн“ двамата пресъздават изключително емоционално и въздействащо една необикновена любовна и житейска история.

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Източник: edna.bg