С над 16 милиона последователи в социалните мрежи, Мунир e определян като „Кръстникът на дизайна на коси”

Пловдив се превърна в световна столица на красотата. За първи път в Европа там беше организиран майсторски клас за фризьори. Воден е от един от най-известните коафьори в света – Мунир. Заедно с професионалисти от 26 държави, българите имаха възможност да се докоснат до знаменития дизайнер на коси.

Антоан Андерсън е един от малкото български стилисти, които за втори път се докосват до известния дизайнер на коси Мунир. След обучение в Дубай, Антоан присъства и на мастър класа в Пловдив.

Българка е най-бързата фризьорка в света

„Това е един невероятен фризьор и човек, който толкова много те зарежда с това, което прави и как го прави. Нещата, които показва, определено те вдъхновява всеки път да се надграждаш още повече“, заяви стилистът Антоан Андерсън.

От малкия фризьорски салон в Ливан до над 16 милиона последователи в социалните мрежи, Мунир e определян като „Кръстникът на дизайна на коси”.

„Опитвам се да приложа опита ми от последните 21 години и с мастър класовете да вдъхновя стилистите, да обединяват уменията си и да ги превръщат в още по-успешен бизнес“, споделя той.

В Пловдив Мунир демонстрира три пълни трансформации пред погледите на над 400 стилисти от целия свят.