Имаше опит всичко да бъде стоварено върху кмета, а отговорността - приписана на вътрешния министър, смята Георги Лозанов

Интересно ми е дали Михайлов ще отиде сам в НС на изслушване. Очаквахме утре Изпълкомът да се събере, но е отложен за понеделник заради липсващи членове. Кога президентът ще подаде оставка и ще спре да обяснява, че Съюзът си е свършил работата, а феновете са виновни за всичко? Ако Калин Стоянов е на ПП–ДБ, щеше вече да е бивш министър. Това каза журналистът от БНР Силвия Великова за "Твоят ден".

Футболният съюз свиква Изпълком за определяне дата за нов Конгрес

От своя страна медийният експерт Георги Лозанов посочи, че агитките с ултраси считат, че им е позволено повече, отколкото на обикновените хора. "Затова е възможно да бъдат политически употребени. Имаше опит всичко да бъде стоварено върху кмета, а отговорността - приписана на вътрешния министър. Това е част от непрестанен вътрешен конфликт в управляващата сглобка. ДПС е като роднина, дошъл отнякъде, който трябва да бъде приет, защото е седнал на масата. Отговорността обаче е на договорилите се да съставят правителство", коментира той. 

Целия разговор гледайте във видеото.