"Хората трябва да живеят достойно и честно", смята певецът

Той пише 90% от текстовете и музиката си, първата песен, която пее на сцена е на Оскар Бентън в бар „Москва”, когато е едва на 5 години. Поколения българи обичат и пеят песните му. На фокус е Георги Христов.

Певецът разказа за детството си в кв. „Захарна фабрика” в столицата.  „Това е силно място, което ражда и отглежда силни личности”, сподели той. Христов каза, че първите му изяви са в местното читалище. Той сподели, че неговата леля е открила таланта му. От малък певецът мечтае за голямата сцена.

Георги Христов каза, че човек се учи от всичко – и от голямото, и от малкото. Той смята, че хората трябва да живеят достойно и честно. „Никъде нищо не можеш да занесеш, можеш само да даваш”, допълни големият български изпълнител.

„Не искам да ме обичат всички, ако ме обичат всички, това означава, че нещо не е наред”, смята той.

Братя Аргирови отбелязват 40 години златни хитове с грандиозен концерт

Христов сподели, че винаги пита хората около себе какво не им е харесало в творчеството му, за да може да поправя грешките си.

Георги Христов с много емоция сподели, че майка му го е научила всичко да постига сам. Тя е била неговия най-голям критик и най-голям ценител на творчеството му.

Певецът каза, че му предстои концерт на 27 април в НДК, но обмисля да направи и втори. Христов сподели, че новият му албум се казва „Пей, сърце”, а също така,  че ще направи и турне, което ще бъде със същото име.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase