Жена блъсна друг автомобил и заплаши шофьора с убийство

След като повдигнаха обвинение на жената, заснета умишлено да блъска с автомобила си друга кола, Районната прокуратура в София обяви, че това хулиганско действие е извършено с „изключителна дързост”. Имало е и закана с думите: „Ще те смажа! Ще те ликвидирам”.

Жена пострада при челен удар между кола и камион край Мездра

„Двете участнички в конфликта не се познават. Това била първата им среща. На 23 май потърпевшата, 69-годишна жена, се опитала да влезе в паркинга на блока, в който живее. В този момент обвиняемата пък искала да излезе от въпросния паркинг. Заради тясното пространство възникнал спор за предимство. Потърпевшата отказала да направи маневра и това провокирало бурната реакция на другата жена. Тя ударила челно автомобила на пострадалата два пъти”, разказа в ефира на „Здравей, България” наблюдаващият прокурор по случая Христо Марков.

След гонка: Шофьор, употребил наркотици, удари три коли във Велико Търново (ВИДЕО+СНИМКИ)

По негови думи цялата случка се е развила в рамките на няколко минути. „От показанията на свидетелите и от видеото, което беше разпространено в мрежата, става ясно, че обвиняемата започва да обижда пострадалата и отправя заплахи за убийство”, добави Марков.

„Обвиняемата е с чисто съдебно минало. След случката тя е с повдигнати обвинения за две престъпления - хулиганство при управление на МПС и закана за убийство", каза още наблюдаващият прокурор.

Повече по темата вижте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase