Шеф говачът разказа с какво трябва да има на трапезата ни
Тя е истинско торнадо, нейната сила е да използва храната така, че да подмладява тялото. Може ли човек да обърне грешната посока и да пренастрои тялото и психиката си, да се превърне чрез храната в най-добрата версия на себе си. На фокус е шеф Силвена Роу.
Тя сподели, че всеки човек има две възрасти. „Едната е хронологична – тази, с която сме родени. Другата е биологична – тази на нашите клетки, на нашето здраве. Много често биологичната възраст на повечето хора е по-голяма от хронологичната. Скоростта на остаряване на биологичната ни възраст може да увеличи или намали”, каза Роу. И допълни, че това се случва с начина на хранене и упражнения.
Храна за вечна младост: Какво и по колко да ядем, за да бъдем здрави и красиви
Силвена Роу даде съвети каква храна трябва да консумираме. Тя посочи, че е добре да приемаме поне 30 различни растения седмично.
Целия разговор гледайте във видеото.
Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase
Редактор: Цветина Петрова