По думите му това е ясен знак, че при такъв речник и омраза и не може да се очаква тази държава да стане член на ЕС

„Реакцията на Брюксел по разделяне на Албания от РСМ в предприсъединителния процес е логично, особено след думите на официални лица от Македония миналата седмица. След като ни нарекоха по какъв ли не начин, нямаше каква друга да бъде реакцията. Решението е съвсем справедливо“. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ на БСП Борислав Гуцанов.

Вътрешният министър в НС: Има само два сигнала за купен вот, осъществяваме превенция

По думите му това е ясен знак, че не може да има такъв речник и такава омраза и да се очаква тази държава да стане член на ЕС.

Гуцанов обясни, че за три години седем пъти ходим на избори, а голяма част от Народните събрания са били „мъртвородени“.

„Този парламент е поредният провал. Това Народно събрание е изчерпано. Очакваме в следващото да има ясна алтернатива на управлението, а именно „БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“, каза социалистът. Според него най-накрая има обединение, а не само разделение.

„Последният работен ден е отново белязан със скандали. Какво е това безобразие и поредно национално предателство – да вкарваш решения за енергетика, против интересите на България?Други органи, а не НС трябва да намерят решение“, заключи Гуцанов.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase