Ансамбълът раздава автографи и се снима с почитателите на красивия спорт

„Златните момичета” от националния ансамбъл по художествена гимнастика (2010-2016 г.) се срещнаха със свои фенове в зала "Арена Армеец", ден преди своя бенефис "Отборът", съобщава БГНЕС.

СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА НА ГИМНАСТИЧКИТЕ С ПОЧИТАТЕЛИТЕ ИМ ВИЖТЕ ТУК

Бронзовите медалистки от Олимпийските игри в Рио де Жанейро ще излязат за последен път пред българската публика в четвъртък.

"Трябва да очаквате едно много красиво шоу, много цветно и пъстро, ще видите момичетата в една друга светлина. Всяка ще изпълни по един танц отделно и ще бъде представена поотделно", разкри треньорът на ансамбъла.

Любителите на гимнастиката днес получиха автографи от гимнастичките, снимаха се с тях и имаха възможност да им поднесат подаръци

"Като видяхме сега колко много хора идват заради нас, наистина се вълнуваме. Ще бъде нещо много различно, невиждано досега. Ще представим своя път от началото до края, по някакъв различен начин и се надяваме, че ще бъдат доволни хората, защото ние се готвихме доста време. Не очаквахме да се продадат всички билети, много сме щастливи, че залата ще се напълни. От тук всяка поема по собствения си път и се надяваме на един хубав и щастлив живот", сподели капитанката на ансамбъла Михаела Маевска.

Бенефисът ще започне в 19:30 ч. в столичната зала "Арена Армеец".