Вижте как може да издължите фигурата си

Вие сте си дребни и не знаете какво да облечете, за да издължите фигурата си? Не се притеснявайте, ние ще се погрижим за това с нашите съвети, предназначени специално за миньончета!

За ниските дами може да има някои трудности при обличането и  намирането на подходящи дамски дрехи, които да ви карат да изглеждате наистина добре. Ако вашият проблем при пазаруването е да намерите панталони за вашата височина или палта и якета, които не ви карат да изчезвате под тях, след като ги облечете, опитайте тези съвети, за да подобрите визията си.

Обувките да са с висок ток

Високите обувки с 12 сантиметрови токчета са най-добрите приятели на дребничките момичета. Разбира се, те не са много удобни и всъщност бихте могли да ги ограничите поне до случаите, когато трябва да сте наистина красиви по много специални поводи.

Винаги избирайте тънки колани

Добър трик за избягване на увеличаването на ефекта „дребна жена” със сигурност е да не носите огромни колани, които често могат да си позволят само много високи и слаби модели. Винаги избирайте тънки колани, които подчертават фигурата ви, без да я карат да изчезва зад кожения колан.

Носете тесни панталони

Независимо дали са дънки или не, опитайте се да носите тесни панталони, защото те подчертават краката и ги стягат. Тъмните цветове, разбира се, са за предпочитане пред светлите.

V-образното деколте помага за изтъняване на фигурата

Целта на обличането, независимо дали сте дребнички или ниски, винаги е да бъдете стилни. Така че освен тесни дънки и токчета на платформа, идеалните топове са тези с V-образно деколте, които удължават фигурата и подобряват и подчертават бюста ви.

Шортите - практични и секси

В шортите се изисква баланс, когато сте дребничка. По-добре да избягвате широки панталони, те биха имали обратен ефект. Вместо това, използвайте къси шорти, които наподобяват миниполи и постигат същия ефект: стройни крака.

Източник: e-broshura.com