До момента няма ясна версия за случилото се...

Изпълнителният директор на \"АЕЦ Козлодуй\" - Александър Николов, е нападнат снощи близо до дома му. Получил е сериозна разкъсна рана на ухото и е настанен в болница в София.

Николов е директор на атомната централа от 12 септември тази година, след като предшественикът му напусна по здравословни причини. МВР продължава да издирва нападателите.

Изпълнителният директор на \"АЕЦ Козлодуй\" е бил пребит пред входа на блока, в който живее. До момента няма ясна версия за случилото се. Съседите му не са видели нищо. 49-годишният мъж е бит и дясното му ухо е сериозно наранено. Оказана му е медицинска помощ и е настанен в лечебно заведение. Опасност за живота му няма.

Александър Николов се прибирал сам 3 часа след края на работния ден. В момента на нападението нямало хора. Бил причакан и пребит.

В тъмната част, към 19 часа, е нападнат от няколко лица пред входа на блока, в който живее. Нанесен му е побой вероятно с ръце, при което е пострадал – има разкъсване на ушната мида на дясното ухо. Това съобщи комисар Росен Иванов, директор на ОД на МВР – Враца.

Александър Николов бил в шок и не можел да обясни на полицаите нито колко са били нападателите, нито как са изглеждали. Съседите са потресени.

Нападателите не са отнели нищо от жертвата си. Въпреки това хората се страхуват.

Едната от версиите е поръчка, целяща лично отмъщение или сплашване.