"Не трябва да се главозамайваме", твърди гигантът

„Момчета, да си честитим победата и да не се главозамайваме – имаме още много работа да вършим". С тези думи Любо Ганев се обърна към волейболистите ни след третата поредна победа на олимпийските игри. Великанът подразни играчите, като им показа и къде е ключът от сейфа с премиите.

"Ето тук - на врати ми - виси ключът от сейфа, това е сейф номер 46.” По пътя към олимпийското село момчетата бяха сдържани и не даваха вид, че са се главозамаяли от успеха над Австралия с 3:0 гейма. Те дискутираха обичайните теми – играта си, представянето на българите в другите спортове, бъдещите си клубни изяви. Естествено – и получаваха куп поздравления от близки и роднини. Веднага след влизането в олимпийското село те обядваха, след това по програма почиваха до вечерта.

 

Привечер Найден Найденов събра отбора на разбор и видео, после момчетата изгледаха по телевизията мача Бразилия – САЩ от другата група. Програмата на националните ни волейболисти за днес е фитнес сутринта и волейбол след обед. Треньорският щаб се е спрял на игра, защото мачът в събота срещу Аржентина е късен и това позволява предишния ден моммчетата да тренират по този начин.