Треньорът помоли феновете за търпение

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призова феновете на отбора за търпение, тъй като очаква нещата около клуба да се влошат.

 

"Нямам добра новина. Очаквам нещата още повече да се влошават и призовавам нашите фенове да се заредят с търпение", сподели специалистът. Той коментира ситуацията в клуба, след като неговите футболисти посетиха музея и се запознаха със славните моменти от историята на ЦСКА.

 

Младенов обясни, че за първия двубой от новия сезон срещу Литекс ще разполага само с 11 полеви играчи. "Само толкова са. Знаете, че Грънчов и Анисе са наказани, аз също съм наказан. Като говоря истината, ставам ревльо. Непрекъснато си навличам нови врагове, но да знаете, аз не плача. ЦСКА ще си върне силата. Не очаквам Апелативната комисия да разреши картотекирането на нови играчи. Ако трябва, ще играем и с осем полеви, но ще търсим победа на всеки терен. Няма да връщам никой от освободените от мен", коментира Младенов.

 

Треньорът каза още, че не е говорил със собствениците на клуба от петък, нито се е срещал с хора от Инициативния комитет за възраждане на ЦСКА, които утре ще дадат повече подробности за намеренията си към клуба.

 

"От петък не съм се срещал нито със собствениците, не съм говорил и с хора от инициативния комитет. Следобед ще се видя със собствениците и тогава ще имам повече информация. Не ме интересува кой ще е собственик, интересува ме клубът да бъде в цветущо състояние", завърши Стойчо Младенов.