Данчо Караджов изпълни най-новия си хит „Ния” по време на грандиозен концерт в града...

Фронтменът на група „Сигнал” – Данчо Караджов, изпълни най-новия си хит „Ния” по време на грандиозен концерт в Пловдив. Песента е посветена на малката му внучка – 8-месечната дъщеря на сина му Даниел. Сега всички тръпнат в очакване кога и Лора Караджова ще дари певеца с внуци. Както е тръгнало обаче, певицата уверено върви по стъпките на баща си и засега се е отдала на музикална кариера.

Концерът на „Сигнал” в Пловдив събра над 10 000 почитатели на рок звученето. Поводът бе 20-годишнината на „Рефан”, която съвпадна с рождения ден на създателя й Стефан Попов. Досега той заслужено си е извоювал слава не само като професионалист в бизнеса, но и на благодетел с широко сърце, помагащ на хора с проблеми. Сега неговото дело се продължава от сина му Ангел Попов.

Централния площад в Пловдив се оказа малък, за да побере нетърпеливите, които искаха на живо да се докоснат до 15-минутното светлинно шоу-заря.

„Сигнал” дадоха всичко от себе си и заредиха с еуфория многохилядната публика, която неуморно припяваше с бандата.

Най-хубавото е, че столичани няма да бъдат пренебрегнати. Ангел Попов обеща грандиозният спектакъл да има продължение и в София.