Българинът пред трансфер в Тотнъм?

По всичко изглежда, че сагата около бъдещето на Димитър Бербатов няма да приключи, докато не бъде затворен трансферният прозорец.

 

След  като вчера стана ясно, че българинът е на прегледи във Фулъм и на практика може да бъде считан за футболист на лондончани, днес преди обед мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че нападателят може да се окаже в Тотнъм.

 

„Беше ясно, че Димитър си тръгва, но това още не се е случило, а и не зная какво всъщност става. Той не се е свързвал с нас. Мислихме, че е в Италия, а се оказа, че не е. Може да е навсякаде. Няма да се изненадам, ако е в Тотнъм, защото има слухове за това" заяви шотландецът на обичайната си пресконференция.

 

Както е известно, в сряда Бербатов бе много близо до трансфер във Фиорентина и Ювентус, след като първоначално се бе съгласил да премине и в двата състава, преди да се откаже и да стане ясно, че е на път да премине във Фулъм.

 

„Той е много талантлив играч и приносът му за нас бе сериозен, особено в домакинските ни мачове. Той например вкара три гола на Ливърпул. Когато обаче променихме стила си и започнахме да играем по-бързо, това не съвпадна с неговия начин на игра. Сигурен съм обаче, че където и да отиде ще се справи добре" добавя Фъргюсън.