Евгени Рангелов замени Дучето

Централният фенклуб на ЦСКА обяви своя нов началник. След като Димитър Ангелов - Дучето бе освободен, сега бе гласуван нов ръководител на агитката. Това е Евгени Рангелов.

 

На общото си събрание феновете на ЦСКА избраха него за нов президент, а освен това бе гласуван и нов Управителен съвет. В него влязоха Борис Борисов, Борис Костадинов, Васил Занев, Георги Цанев, Иво Георгиев, Мирослав Василев, Пламен Делев, Росен Михайлов, Рангел Методиев, Светослав Тодоров и Станимир Хаджийски.

 

В същото време собствениците на ЦСКА от "Титан" за пореден път не удържаха на думата си и не започнаха да се разплащат с играчите снощи, както обещаваха предварително. Повечето футболисти имат да получават вече по четири заплати, което е достатъчно основание да разтрогнат договорите си с клуба. Преди време по подобен начин си тръгна Иван Караджов.

 

Футболистите бяха готови да вдигнат бунт още преди контролата с Локо Пловдив, но тогава босовете охладиха страстите, като на спешна среща обещаха да започнат разплащането в понеделник. Това обаче не се е случило.