Снимка: БГНЕС
65% от анкетираните признават, че прекаляват най-много с вечерята
Ново проучване разкрива, че най-малко вероятно да устоим на изкушението да сложим в устата нещо нездравословно е в неделя точно в 19 часа.
Почти 48% от запитаните споделят, че времето между 19 и 22 часа в неделя е периодът, в който са най-уязвими по отношение на храната.
Друга опасна часова зона са следобедните часове между 15 и 17 часа, които са избрани от 28 на сто от анкетираните. Хапването през късния следобед след 17 и преди 19 часа вечерта е любимо за 19 на сто от участниците в проучването.
В понеделник хората имат най-малко желание за ядене на калорични лакомства, може би заради прекалената им употреба през уикенда. Както всички знаят, почти всяка жена започва "диета" в понеделник.
Интересно е, че 65% от анкетираните признават, че прекаляват най-много с вечерята, по-малко с обяда и най-малко със закуската.