Тя обаче не беше решила на кого да дари парите и отложи отговора си

Милица спечели сърцата на журито и публиката в осмото издание на „Като две капки вода”. Тя получи 10 точки от Хилда, за разлика от Диана, която грабна 20 – от Мага и Любо. Решението на Маги да даде преднина на Диана пред Милица бе желанието му да поощри хората, които са надминали себе си от началото на шоуто.


Участниците по регламент също имаха възможност да оценят изпълненията на своите конкуренти и им дадоха по 5 точки. След гласуването им Милица събра общо 15 точки.
Зрителският вот също бе в полза на изпълнението на Милица.


Така след последното приравняване на резултатите от вота Милица получи 20 точки. Тя получи 1000 лева от журито, които ще дари за благотворителност. Наградата обаче я свари неподготвена, тъй като тя не беше решила на кого да даде парите. Зрителите ще разберат отговора й следващата седмица.


Ето и резултатите от крайното класиране в предаването. Милица изпреварва с две точки Рафи и заема челна позиция с 64 точки.


Изненади имаше и при жребия с изпълнения за следващото издание на „Като две капки вода”. Тогава двама изпълнители ще изпеят песни на Анастейша, различни разбира се. Това са Албена и Милица. Алекс ще трябва да интерпретира Орлин Горанов, Гъмов – Антонио Бандерас, а Стефан – Филип Киркоров. Песен на Роби Уилямс се падна на Рафи, а Диана изтегли Ицо Хазарата. Мария пък за втори път от началото на шоуто ще трябва да влезе в образа на Лили Иванова.

 

Подробности може да гледате във видеото.