Гражданин на ръба на нервна криза или закоравял и безскрупулен престъпник?

Красотата ще спаси света. Така ли мисли и Мисис Русия – Антония Петрова? Тежи ли царската корона и колко са важни титлите? След скандала с купуването и продаването на конкурсни отличия, Антония Петрова застава лице в лице със Сашо Диков, за да разкрие някои истини за света на най-красивите.

 

Късо съединение. Бившият министър на енергетиката Делян Добрев. A сега накъде?

 

Златното момиче с най-откровеното говорене отваря дома си за ДИКOFF. Този път водещият е гост. Какво й коства откровеността? Защо е решила да създаде партия и да влезе в политиката? Накъде върви българската художествена гимнастика? Кой дърпа конците в спорта? Не се ли изморява от битките на различни фронтове? Илиана Раева по-искрена от всякога.

 

Една седмица след изборите един от най-уважаваните и важни анализатори – политологът Евгений Дайнов, гостува в студиото на Сашо Диков, за да направи своята безпощадна дисекция на политическата обстановка. Какво всъщност се случи на 12 май и какво да очакваме сега? Задават ли се нови избори и има ли алтернатива? Гледайте Евгений Дайнов с най-интересните коментари, които може да се чуят в общественото пространство.

 

Ексклузивно! В деня за размисъл един човек нападна семейство Костови, защото беше гладен и бездомен и това трогна съдията, който го пусна само няколко дни по-късно. Никой не знаеше къде изчезна Виктор Градинаров – мъжът нахлул в дома на лидера на ДСБ. Само ДИКOFF успя да стигне до него и да го убеди да разкаже на живо в студиото историята си, която успя да разчувства дори закърнялото магистратско сърце на съдията по делото. Гражданин на ръба на нервна криза или закоравял и безскрупулен престъпник?

 

За някои седмицата след изборите се оказа фатална, за други – не съвсем. Ромският славей Софи Маринова издава новия си албум и загрява за летните турнета. Къде изчезна в последно време колоритната певица, защо ограничи медийните си изяви, вълнува ли се от случващото в страната, гласува ли?... И какво още си казаха Сашо и Софи – само в ДИКOFF по Нова телевизия.

 

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.