Цената на „стоката” е 9 паунда

Да направиш пари от въздуха! Това е напълно възможно.

 

В световния портал за онлайн предлагане на стоки ebay.com се появи обява за продажба на чист и свеж въздух от Родопите.

 

Офертата гласи: „Нашите планини са известни с яркосиньото небе, пухкавите облачета и свежия бриз, пропит с аромата на борова смола. Кой не е мечтал да "скъса веригите" на забързаните работни дни и да избяга в планината, където да се наслади на снежния пейзаж, свежия въздух и... тишината. Родопите са идеалното място за това”.

 

Никога не е късно да станем предприемчиви. В случая затварянето на чист въздух може да ни докара доходи от по 9 паунда на торбичка.

 

Тези от 20 литра вече са изчерпани. Но пък пликовете от 35, 50, 70 или 80 са в изобилие. Цените за тях достигат 27 паунда или близо 65 лева.

 

„Това показва всъщност, че туризмът представлява сферата на продажба на мечти. Най-скъпото е неоцененото и оригиналното”, обясни Георги Стефанов, експерт „Политики и климатични промени”.

 

100% органичен. Той ви потапя в дълбините на планината, за да освежи вашите идеи. Внимание! Съдържание, което не може да бъде заменено. Консумира се еднократно. Не оставяйте отворено. Количествата са ограничени. Чистият въздух се пълни ежедневно при поръчка от клиента. На всяка опаковка е изписана датата на производство. Така ще знаете какво е състоянието на вашия въздух”, гласи още обявата.

 

Подробности гледайте във видеото!