Това е спорт, случват се такива инциденти, каза тя за случката с италианката

„Всички ние бяхме победителки, за да караме по това толкова трудно трасе. Справихме се чудесно”, каза за „Здравей, България” сноубордистката ни Александра Жекова. Тя допълни, че се е възстановила след травмата и вече се чувства добре.

 

„Опитах се да игнорирам болката. На това състезание е важно човек да има силен дух и да запази концентрацията си върху позитивните неща. Мисля, че аз успях и с помощта на много хора и на прекрасната подкрепа на семейството ми, приятелите и цяла България, успях да направя хубаво състезание”, допълни Сани. 

 

Във връзка с това, че италианката е блъсна и по този начин й отне възможността за медал, Жекова каза: „Това е спорт, случват се такива инциденти. Нямам право да виня моите конкурентки за тяхното желание да победят”. 

 

За предстоящата танцова олимпиада в Dancing Stars спортистката сподели, че това ще е много сериозно предизвикателство за нея. „Участието ми в това шоу ще бъде много голяма емоция, провокация, трябва да покажа артистичната страна от мен, която досега не съм отключвала”, завърши Сани.