Роналдо аут за мача в Дортмунд

08 април 2014 08:48
Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Португалецът не издържа цялата тренировка на Реал Мадрид

Кристиано Роналдо може и да не играе като титуляр довечера за Реал Мадрид срещу Борусия Дортмунд. Кралският клуб гостува на "Сигнал Идуна Парк" в реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига. Първата среща завърши 3:0 за испанците.

 

Роналдо започна тренировката вчера, но не я завърши. Португалецът се прибра в съблекалнята 20 минути след началото на заниманието, след като почувства болки в дясното коляно. Заради проблема той пропусна гостуването на Реал Сосиедад през уикенда. 

 

Треньорът Карло Анчелоти обяви на пресконференцията, че няма да се рискува с включването му в игра, още повече, че Кралският клуб има отличен аванс от 3:0 след първия мач. 

 

"Ако не е готов на 100%, няма да играе. Ще вземем решение без да има никакъв риск. За мен Кристиано винаги трябва да бъде на терена, но просто има ситуации, когато това е невъзможно. Такава бе ситуацията и срещу Реал Сосиедад”, заяви Анчелоти. 

 

Иначе италианецът потвърди, че титуляри в мача ще бъдат Пепе, Серхио Рамос и Фабио Коентрао. В дясната част на защитата вероятно ще действа Дани Карвахал, който така или иначе ще пропусне предстоящия мач с Алмерия заради наказание.