Времето през новата седмица ще бъде също слънчево и със следобедни превалявания

В неделния 8-ми юни ще има повече слънце, но следобед ще превали в източните райони и в планините.
 
Денят започва с разкъсани облаци над западните райони, но те бързо ще намалеят и преди обед вече ще бъде слънчево. В следобедните часове и привечер ще има заоблачавания с условия за валежи. По-силни гръмотевични бури се очакват на места в Централна България и около планините. Ще духа североизточен вятър, по-силен над източните райони. 
 
В сутрешните часове температурите ще са от 12 до 17 градуса, по брега на морето до 18-19 градуса. През деня максималните ще достигат от 25 до 30 градуса. 
 
Над Черноморието ще преобладава слънчево време. В ранния следобед ще има временни заоблачавания и на места главно по южното крайбрежие ще превали за кратко. Ще остане ветровито. Температурата на водата ще е от 18 до 20 градуса,а вълнението ще е умерено.  
 
В понеделник отново до обяд ще е слънчево, а следобед ще има превалявания в централните и североизточни райони. Във вторник над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Кратки следобедни валежи се очакват главно над планините. В средата на седмицата максималните температури ще са от 27 до 32 градуса. След пладне ще вали главно в Източна България и планините. 
 
Пълната прогноза за времето вижте на Sinoptik.bg

 

Още по-подробна, 24-часова прогноза може да намерите и в мобилното приложение на Sinoptik.bg

 

Следете на живо пътната обстановка и атмосферните условия само на Kamerite.bg