Марио Баботели е един от тримата футболисти с най-атрактивни татуировки и прически

Модата по терените на Мондиал 2014: Помагат ли екстравагантната прическа и татусите за футболните умения?


Марио Баботели е един от тримата футболисти с най-атрактивни татуировки и прически. Друг интересен спортист е Пол Погба, една от младите надежди на Френския национален отбор.


„Доста си приличат. Може би в опита си да са оригинални, в един момент стават като под калъп с тези прически „гребен” изрусени отгоре”, коментира Йоана Гочева, спортен журналист и водеща в Нова ТВ.


„Външният вид и екстравагантните прически по някакъв начин помагат, тъй като футболисти, които не притежават най-добрите качества, когато направят нещо, дори и по-малко, много по-лесно се забелязват, отколкото футболистите, които са идентични един с друг”, обясни Славчо Тошев, бивш футболист.


„Специално за Кристиано Роналдо има такъв факт или легенда, не се знае точно, че той няма нито една татуировка, защото два пъти в годината дарява кръв”, обясни Йоана Гочева.


„Неймар и Кристано Роналдо са две от суперзвездите на световния футбол, така че те ще бъдат диктатори на модата, тъй като много от хората искат да им подражават и да приличат на тях”, твърди бившият футболист Славчо Тошев.


Целия разговор гледайте във видеото.