38-годишният Николай Найденов бил прострелян с 4 куршума след скандал в центъра на столицата

38-годишен бизнесмен беше разстрелян пред жилищен блок в центъра на София през нощта между четвъртък и петък. Една от версиите, по които разследващите работят, е скандал за паркомясто. Това е една от версиите, но тя все още не е доказана.

 

Полицията работи по още няколко възможности – междуличностни взаимоотношения, финансови проблеми, лична вражда или бизнес отношения. Тепърва от МВР ще проверяват както бизнеса, така и личните контакти на убития.

 

В гараж на улица „Яков Крайков” жертвата Николай Найденов има помещение за ремонт на компютри. На излизане от там, малко след 20:30 миналата вечер, 38-годишният бизнесмен е разстрелян с 5 куршума след скандал с неизвестен мъж. А убийството е станало пред очите на по-бдителните съседи.

 

Убиецът все още не е задържанИзвършителят все още се издирва, а полицията е забранила на свидетелите да разговарят с медиите. Някои от съседите обаче разказали, че преди изстрелите се чул шумен скандал. Така и изникнала версията за разправия за паркомясто. Това било нещо обичайно за квартала.

 

По-голяма част от живеещите в блока, пред които е убит Николай Найденов обаче не са осъзнали, че пукотът, който са чули, е бил от изстрели. Тялото на убития Николай Найденов е било разпознато още миналата нощ от приятелката му. Той не е криминално проявен, а съседите го определиха като възпитан и спокоен човек.