В предаването ще видите и разговор с министъра на правосъдието Христо Иванов

На 30 ноември в предаването ДИКOFF ще видите Кубрат Пулев, Велизар Енчев, Христо Иванов, румънската прокурорка Лаура Кьовеши, Миролюба Бенатова и Стажанта със специалния коментар на Велислава Дърева.



Сашо Диков интервюира втория в света на бокса Кубрат Пулев. За ударите под кръста и ударите на съдбата, за мръсната игра и достойнството на победения, за загубата с чест и силата да продължиш напред. Само в ДИКOFF тази неделя.


Обещаното интервю с безстрашната румънска прокурорка Лаура Кьовеши, която заедно с екипа си успя да вкара в затвора магистрати, политици и медийни магнати. Как румънците борят корупцията и защо ние все още не можем така?


Разговорът за борбата с корупцията и належащата реформа в съдебната система ще продължи и в интервюто на Сашо Диков с министъра на правосъдието Христо Иванов, който ще гостува на живо в студиото. Колко точно големи са големите ни надежди за промяна и как ще ги стигнем румънците?


Непознатият Георги Димитров. Светослава Рудолф със сензационни разкрития за любовния живот на комунистическия вожд, придружени с архивни кадри и поглед в личната кореспонденция на Димитров и неговите любовници.


Неудобството да си неудобен. Депутатът от Патриотичния фронт Велизар Енчев за коалициите, компромисите и властовите битки. Какво коства политическото ти оцеляване, когато си инакомислещ?


Миролюба Бенатова представя: Да разбиеш света със стена. Една история за възможната българска мечта. Или историята на бизнесмена Ивайло Пенчев. Няма такъв разговор.


Сашо Диков броди из коридорите на властта и провежда традиционния стажантски контрол, за който винаги има кворум. Всички главни герои от седмицата са в Стажанта. А специалният коментар този път е от Велислава Дърева.

 

Гледайте ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в неделя в ефира на Нова телевизия.