Те изпратиха страхотни снимки в рубриката "Моята новина" по случай 1 март

Зрителите на Нова телевизия изпратиха в рубриката ни "Моята новина" страхотни снимки на мартенички по случай 1 март. Не липсваха и тези с пролетното настроение, което ни носят разцъфващите цветя по това време на годината. С хубави пожелания за здраве и усмивки ни зарадваха Виолета Димитрова, Кольо Колев, Руси Карарусинов, Христина Топчева.

 

Данче Бозаджиева ни пише: "С идването на 1 март идва и пролетта, а тя е здраве, слънце и любов! Честита Баба Марта и нека тя ви донесе много здраве, слънчеви дни и много любов в сърцето!”

 

Мария Стоянова пък изпрати снимка на "зареждащата сила на пролетта” – красива горска циклама от Бургас.

 

Друга наша зрителка - Ивелина Маркова, показва сръчността си в изработката на "Мартенска седянка". Тя пише: "Искам с това мое произведение да честитя на всички българи предстоящите празници Баба Марта и 3 март. Надявам се да Ви хареса. Използвала съм естествени материали - прежда, вълна, хартия, дърво. Отне ми няколко дни да го направя, но ми беше приятно и още повече, че събрах около 600 харесвания и много мили думи в социалната мрежа. Дано да запазим българските традиции и обичаи живи. Много ми е обидно, когато видя български сувенир, произведен в Китай”.

 

Екипът на Novanews.bg също ви поздравява с пожелания за много здраве и повече усмивки!