"Ще има опит да се насъска полицията срещу обикновените хора", смята проф. Николай Радулов

 

„Факт е, че имаме един главен секретар, който първо беше скандално назначен със скалъпен за него закон и един главен секретар, който прави гаф след гаф, някои от които завършват с трупове и е хубаво да го махнем преди да има още трупове. Имаме един шеф на ДАНС, който проспа минус 4,5 млрд. лв. И на тези хора, ако им дадем още малко шанс, ще има още трупове и още 4,5 млрд. лв.”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” бившият главен секретар на МВР проф. Николай Радулов.


„Има само два пътя пред правителството: първият, правителството изпълнява обществените желания, скача на мафията, натъква се на отпор, призовава гражданите за подкрепа и смачква мафията. И втори вариант – правителството скача на мафията, среща отпор, обръща се срещу гражданите си и обявява война на глажданите с подкрепата на задкулисието”, коментира политологът проф. Евгений Дайнов.


„Ще има опит да се насъска полицията срещу обикновените хора и това, което се случва е напълно възможно да създаде тази конфронтация”, добави проф. Николай Радулов.