Какво ново да очакват зрителите на Night of the Jumps?

За пета поредна година България и Арена Армеец в сърцето на столицата ще бъдат домакин на Световния шампионат по мотокрос фристайл – Вечерта на Скоковете.

 

Тази година промоутърът на сериите - германската компания СпортПлюс, е определила титлата на шампиона за 2015-а да бъде връчена в София, като това е ясен знак за доверието изградено през годините между Международната Федерация по Мотоциклетизъм (ФИМ) и организаторите на състезанието – БФ Мотоциклетизъм и Организационния Комитет за GP Bulgaria.

 

След Зимната битка на най-добрите фристайл състезатели през януари, финалът на Световния шампионат за 2015 година ще предложи нова, още по-интересна и напрегната битка за трофеите в София. Първоначално Night of the Jumps 2015 бе предвиден да се състои вечерта на 14 ноември, но поради важността и националното значение на провеждащата се тогава Junior Eurovision, от ФИМ и промоутъра се съгласиха дата да се премести през декември, както бе през изминалите години.

 

Какво ново да очакват зрителите? Нови по-ниски цени на билетите, нови още по-страшни рампи, нови състезатели и разбира се - нови трикове, изпълващи с адреналин "Арена Армеец" и многохилядната публика жадна за зрелища и много фристайл.

 

"За нас е висока чест да бъдем партьори на Федерацията по мотоциклетизъм за поредна година. Това е едно изключително световно събитие, което ще се състои през декември в София и нека хората, които си купят билет да очакват голяма изненада от Great Wall", сподели на среща с медиите Александър Василев, търговски директор на компанията.

 

Билетите за състезанието вече са в мрежата за разпространение на фирма Ивентим, като стойността им ще бъде от 20 до 50 лева, традиционният нов автомобил Great Wall, предоставен от дългогодишния партньор на БФ Мотоциклетизъм – Литекс Моторс и не на последно място, екипите по конструкцията на фирма Трейс Груп Холд, които осигуряват перфектното трасе за състезанието.