Те са един от основните вдъхновители не само на родната, но и на регионалната ъндърграунд сцена

Last Hope се присъединяват към концерта на Dog Eat Dog, който ще се състои на 9 април от 19.00 часа в столичния клуб „Mixtape 5”. 

По темата

Дългоочакваното завръщане на Dog Eat Dog у нас е приятна изненада за родните им фенове.  

Last Hope са създадени през 1995 година и от тогава досега са един от основните вдъхновители не само на родната, но и на регионалната ъндърграунд сцена.

Дискографията им се състои от демо, концертно DVD и седем албума, които са  задължителна част от домашната фонотека на всеки техен фен. Музиката им е  интензивна смес от мощна сурова енергия с твърдо завладяващо звучене и безкомпромисни вокали.

Признание за това, което групата създава, са турнетата и поделянето на една сцена с групи като Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy’s Law, Ignite, Backfire!, Anthrax, Stampin’ Ground, Integrity, D.R.I., Most Precious Blood, Caliban, Walls Of Jericho, Knuckledust, Merauder, Sworn Enemy, Shattered Realm, Overkill, Exodus, Terror, Hatebreed, Suicidal Tendencies и много други.

Концертът на Dog Eat Dog у нас е част от турнето "Brand New Breed", на което групата ще представи новото си ЕР. То съдържа четири песни, като една от тях е свързана с 25-годишнината на бандата и се казва „ХХV”. Песента е „любовното писмо“ на Dog Eat Dog до феновете.

След като промоционалните билети свършиха, до деня на концерта билетите ще се продават по 30 лева. В случай на още места в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 35 лева.