Убийството оставя едно момче без майка и един мъж без съпруга

Жестоко убийство в столичния квартал "Люлин". 40-годишна майка е била нападната и убита заради 80 лева. Нападението е станало в събота през нощта. А извършителят е с дълго криминално досие. 

По темата

Какво се е случило. Силвия живеела в "Люлин" от дете и се чувствала спокойна. Затова в събота през нощта отишла до бензиностанцията сама, за да си купи цигари. И повече не се прибрала. 

Жената била нападната само на няколко метра от дома й. И пребита до смърт. А мъжът, арестуван за убийството на Силвия, се казва Тунджай Киров. На 24 години и с почти толкова на брой задържания. Въпреки че у него е намерен синджирът на жертвата, сега той твърди, че е жертва.

Според обвинението обаче именно Тунджай е извършителят. И е нападнал Силвия, за да я ограби. След като я пребил, успял да отмъкне златни накити и 80 лева, казват разследващите.

Съседите на Силвия в "Люлин" са потресени. Убийството оставя едно момче без майка и един мъж без съпруга.

Въпреки твърденията на Тунджай, че е невинен, съдът го остави за постоянно в ареста. Той ще бъде съден за убийство. А това ще е поредното дело срещу него. Младият мъж вече е осъждан 6 пъти.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.