Тя е изключително гореща и едва 20-годишна

Тя е изключително гореща, едва 20-годишна и много популярна като модел. Името ѝ е Тина Кунаки, родом е от Тулуза, но е екзотична смесица - плод на любовта на майка сицилианка и баща с родители от Того, но роден в Мароко.

СНИМКИ НА ТИНА ВИЖТЕ ТУК

Едва на 15-годишна възраст Тина се премества да живее в Мадрид, за да продължи образованието си, съобщава Vesti.bg

Кариерата ѝ на модел тръгва рязко нагоре, след като участва във видеоклип на популярния френски изпълнител Мат Покора през 2016 г. Днес тя дефилира на важни модни събития и е наета от три различни агенции. Освен това има над 150 000 последователи в Instagram.

В последната една година е особено известна и като новата половинка на френския актьор Венсан Касел, с когото всъщност имат 30 години разлика във възрастта.

Моника Белучи страстно целуна свой колега по време на откриването на фестивал

А сега всички говорят за нея, защото публикува горещи снимки без бельо в интернет. Кадрите са изключително естетски, черно-бели, професионално направени от известния фотограф Джанлука Фонтана и предизвикват небивал интерес.

Моника Белучи – една неувяхваща красота

Преди да бъде новата жена до Касел, актьорът имаше дългогодишна връзка с Моника Белучи. Двамата се разделиха окончателно през 2013 г., но поддържат добри приятелски отношения, предвид това, че са родители на две деца.

Източник: Vesti.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.