Актьорът е известен с ролята си в телевизионната поредица "Развитие в застой"

Актьорът, режисьор и продуцент Джейсън Бейтман, известен с ролята си във възхваляваната от критиката телевизионна поредица "Развитие в застой", получи звезда на холивудската Алея на славата, предаде "Ройтерс", цитирана от БТА.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Звездата на Бейтман е 2616-а на прочутата алея. На церемонията по откриването й 48-годишният актьор сподели, че шансът и късметът да се задържи толкова дълго в "нетраен" бизнес го изпълват с благодарност.

Надраскаха звездата на Тръмп в Холивуд (СНИМКА)

Телевизионната кариера на Джейсън Бейтман започва на 12-годишна възраст с роля в хитовия сериал "Малка къща в прерията". В края на 80-те години на миналия век актьорът се радва на голяма популярност благодарение на ситуационната комедия "Семейство Хоган".

Раян Гослинг и Ема Стоун с отпечатъци в Алеята на славата (ВИДЕО)

Ролята на Майкъл Блът в сериала "Развитие в застой" носи на Джейсън Бейтман награда "Златен глобус" през 2005 г. За нея актьорът има и две номинации за "Еми".

Хю Лори получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (ВИДЕО+СНИМКИ)

На церемонията по откриването на звездата му на Алеята на славата Джейсън Бейтман беше придружен от съпругата си Аманда и двете им дъщери. Сред гостите беше холивудската звезда и близка приятелка на актьора Дженифър Анистън. Бейтман и Анистън са си партнирали в пет филма, сред които "Шефове гадняри" и "Пълно за празно".

УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ: На червения килим на "Златен глобус" преди 20 години (СНИМКИ)

Живата легенда на Холивуд Кърк Дъглас - на 100! Животът му в снимки (ГАЛЕРИЯ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.