До преди няколко месеца тя тежала 64 кг при височина 1,50 м

Не е лесно да промениш лошите си навици, които са се натрупали с времето. Едно момиче обаче реши, че е време да промени нещо в себе си, пише Vesti.bg.

СНИМКИ ПРЕДИ И СЛЕД РЕЖИМА ВИЖТЕ ТУК

По темата

Тя е на 20 години, но не се представя с истинското си име, а с псевдоним - Melephants. До преди няколко месеца младото момиче е тежало 64 кг., при височина 1,50 м.

Тя обаче започва промяна в хранителните си навици. Без да стресира тялото си, преминала към зеленчуци, риба и пилешко месо. Постепенно изключила напълно въглехидратите. 

Първият месец от промяната си тя стартира с не особено големи резултати. 

За да започне да се чувства, а и да изглежда по-добре, момичето решава да започне усилени тренировки. За долната част на тялото тя работи от два до три пъти седмично в залата. Тренира горната част на тялото два пъти в седмицата. Прави упражнения с висока интензивност. 

Другите промени, които се отразили са дребни, но оказват се за нея значителни. Когато се вози в обществения транспорт, тя предпочита да стои права вече, а не седнала, както преди. Днес тя тежи 41 кг.

"Честно казано всичко, което правя в момента благоприятства не само физическото, но и психическото ми състояние", казва тя пред Boredpanda.

Промяната в начина ѝ на живот е "най-доброто нещо", което е правила през живота си до този момент, казва още 20-годишната. 

Информация: Vesti.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментар