Мъжът, известен като Наско Супата, остава за постоянно в ареста

Само по NOVA - говорят още жертви на измамника Атанас Аврамов, измъквал спестяванията на възрастни хора. Мъжът, известен като Наско Супата, остава за постоянно в ареста. 

По темата

Един от потърпевшите е 90-годишният Съби Събев. Няколко дни, след като е ограбен дядо Съби, съсед предоставя на полицията запис от охранителните камери на заведение.

Атанас Аврамов веднага е задържан от столичните полицаи. Става ясно, че той е обявен за национално издирване още през миналата година, защото е измамил десетки хора като Съби Събев. Някои с хиляди левове.

Един от тях е 83-годишният Велин Киров. Дал всичките си пари на Наско Супата. След като печели доверието му, измамникът, както при всичките си жертви, поискал пари назаем.

От друг мъж, чиято самоличност остава скрита, Аврамов отмъква 16 000 лева. След като вече е спечелил доверието, той следва схемата и иска заем и от него. Всички жертви споделят, че измамникът е много обаятелен и успява умело да ги заблуди.

Оказа се, че Наско Супата е рецидивист. Лежал е осем пъти в затвора за измами. Сега съдът го остави за постоянно в ареста. И докато с жертвите си е обаятелен, пред камерата на NOVA Атанас Аврамов не показа чар, а грубо отношение.

Предстои на Атанас Аврамов да му бъдат повдигнати още обвинения за измами над възрастни хора. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.