Класацията на Google за България се припокрива с класацията за най-гледано видео на Vbox7.com

В последния ден на 2017-а година - кои бяха най-търсените личности и събития в интернет? Класацията на Google за България се припокрива с класацията на Vbox7.com.

Нова поредица във Vbox7.com дава съвети как да стартираме собствен бизнес

Търсен е не само от българите. Григор Димитров оглавява класацията на най-търсените личности в световната търсачка. Във Vbox7.com си дели първенството с Кубрат Пулев – от спoртистите.  Иначе фаворитът за предизвикателства не е от спортните среди, а от онлайн поредицата "А на бас”.

Няма друг като Даниел Петканов, който събира 5 милиона гледания. Няма и друга толкова коментирана мис България, единодушни са Google и Vbox7.com. VIP Brother оглавява класацията на световната търсачка за риалити формати.

Но тоталният хит във Vbox7.com тази година си остава уеб сериалът "Следвай ме“ с участието на певицата Тита. Това е и уеб сериалът с най-успешен дебют в България, като за своите два сезона генерира близо 15 милиона гледания онлайн.  С неговия успех може да сравни само пионерът сред уеб сериалите у нас - "Не така, брат!“. Той беше отличен с наградата за уеб сериал на годината от международния фестивал Mediamixx 2017. Главният герой в сериала, Мино Караджов, разказва защо "Не така, брат!“ е толкова предпочитан.

Страшно много допада и телевизионният сериал "Откраднат живот”, констатира Google. Търсят го даже и най-малките зрители.

Според данните на Vbox7.com, по-влюбени в гледането на видео онлайн са жените, с превес от 52 процента над мъжете. А любовта е наистина голяма: данните показват, всекидневно потребителите гледат над 63 хиляди часа видео в сайта, като дамите са по-активни от господата.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.