Мярката е временна и е с цел да се облекчи трафика в района

Пуснаха за движение кръстовището на „Граф Игнатиев“ и „Денкоглу“. Мярката е временна и е с цел да се облекчи трафика в района, информира БГНЕС. Кръстовището е изпълнено на бетон. На следващ етап ще бъде положена и асфалтова настилка.

Започна ремонтът и на кръстовището на ул. „Граф Игнатиев“ и бул. „Васил Левски“.

Периметърът на ремонта на ул. „Солунска“ се увеличи от бул. „Витоша“ до ул. „Граф Игнатиев“. До момента беше затворен участъка до ул. „Ангел Кънчев“. В момента тече поставянето на оградите, като се намалява и тротоарното пространство.

До края на месеца е затворено за движение и кръстовището на улиците „6-ти септември“ и „Граф Игнатиев“. Променена е посоката на движение на превозни средства по ул. „6-ти септември”, където движението става двупосочно в участъка от ул. „Хан Крум“ до ул. „Граф Игнатиев”.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ РЕМОНТИТЕ НА УЛИЦИТЕ В СОФИЯ

Закрити са местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент” по ул. „6-ти септември” от ул. „Ген. Паренсов” до ул. „Граф Игнатиев”.

От днес започва ремонтът и на градинката на „Кристал“ и площада около храм-паметника „Свети Александър Невски“. Ще бъдат ремонтирани и тротоарите по ул. „Московска“.

Продължава ремонтът на кръстовището на бул. „България“ и „Ив. Евстатиев Гешов“, където се подменят релсите на трамвай №7. За времето на ремонта той е заместен от автобус. Маршрутът на линията е от Националния исторически музей през квартал „Борово“, по бул. „България“ до Петте кьошета.

Тече и изпълнението на първия етап от преасфалтирането на бул. „Васил Левски“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.