"Имам много какво да кажа", сподели Стефани Клифърд в телевизионно интервю

Бившата порноактриса Стефани Клифърд издава мемоари, които ще дадат повече информация за връзката ѝ с настоящия американски президент Доналд Тръмп, която е приключила преди повече от 10 години. Книгата ще бъде публикувана на 2 октомври.

Актриса твърди, че е заплашвана, за да мълчи за връзката си с Тръмп

Стефани Клифърд говори пред националната телевизия Ей Би Си. В студиото тя влезе с адвоката си Майкъл Авенати. Пред камерите Клифърд показа и корицата на книгата си „Пълно разкриване”, пише БГНЕС.

Тя беше попитана колко тайни може да разкрие в книгата си, след като твърди, че се е видяла с Тръмп само два пъти.

„Имам много какво да кажа”, отговори Клифърд, като поясни, че мемоарите ѝ не са посветени само на отношенията ѝ с настоящият американски президент.

Порноактриса със съдебен иск срещу Тръмп

Скандалът, свързан с предполагаемата извънбрачна връзка на Тръмп и Клифърд, се разпали след публикация на „Уолстрийт джърнъл”, в която се съобщава, че бившият адвокат на президента е платил 130 000 долара на порноактрисата, за да пази в тайна информацията за интимната им връзка.

Клифърд започна дело срещу Тръмп и Коен, в което иска да анулира споразумението. В отделно дело Клифърд съди президентът и адвоката му, че разпространяват информация, която я дискредитира.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.  

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес