Европейското турне на рапъра започна от България

Лошото момче на рапа Coolio (Кулио) започна еверопейското си турне именно от нашата страна. 

Рапърът сподели за NOVA, че не е искал да става гангстер, но е бил заобиколен от гангстери, наркодилъри и убийци. 

Лошото момче на рапа COOLIO пристигна в България

"Исках дори да съм активист. Пука ми за човешките права. Но агресивната средата ме принуди да стана момче от улицата и да заживея като гангстер от Лос Анжелис. Не живеех, просто съществувах", сподели Кулио. И призна, че често греши, но няма проблем да го признае и да се извини. Вярва в отмъщението, но не и в гнева. 

"Парите не са ключът към властта. Истинското разковниче е в знанието. Ако знаеш как да си набавиш информация, знаеш и как да спечелиш пари. Аз съм търсач на мъдрост. Непрекъснато се опитвам да науча нещо ново", добави още рапърът.

100 Кила: Срещнах любовта на живота ми (ВИДЕО)

Той се научава да готви. Толкова добре, че си спечелва прозвището „гето гурме”. А „Тайм” го определя като кулинарен бог. Самият той казва, че готви най-добре месо, но може и да накара децата да ядат спанак.

Кулио се разписва не само в света на музиката и кулинарията, но и в този на анимацията, като създава сингъл за сериала "Декстър".

След кръговрата от предизвикателства и уроците на съдбата, преди година хамелеонът отново промени цвета си и възкръсна на музикалната сцена с “Kill again” – музикален призив за социална промяна в Америка. 

Репортер: Мартина Ганчева

Цялото интервю със звездата вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.