Как боксьорът ни се готви за мача в София?

Преди големия боксов сблъсък в София, Кубрат Пулев беше гост в студиото на "Здравей, България". Той излиза за победа пред родна публика в събота. Как се готви боксьорът ни за мача с Фюри?

ТРИ ДНИ ДО ГОЛЕМИЯ СБЛЪСЪК: Кубрат Пулев и Хюи Фюри застанаха очи в очи

Пулев сподели, че времето по време на боксов мач тече по коренно различен начин. Това е един от най-тежките спортове, въпреки че има предпазни средства. Човекът срещу теб определя в голяма степен дали ще успееш да си починеш, каза още Кобрата.

"Важно е да си концентриран и целенасочен в това, което правиш. Когато излезеш на ринга трябва да си балансиран", категоричен беше Пулев.

Кубрат Пулев се врече да даде всичко от себе си в мача срещу Хюи Фюри

Бокьорът каза, че по погледа на противника може да се прочете дали той изпитва страх или притеснение. Той сподели, че никога не е преживявал трудно загубите, защото те са част от спорта. Няма спортист, който да не е губил. По негови думи от загубата се учи повече, отколкото от победата.

"Хюи Фюри е сериозен противник. Той се е приготвил много добре и идва с голям екип. Негов треньор е баща му. Смятам, че той е много голяма личност. Значителна част от публиката ще го подкрепя. В залата определено ще бъде интересно", каза още Кобрата.

Броени дни до голямата среща между Кубрат Пулев и Хюи Фюри

Пулев сподели, че неговия баща също е огромна движеща сила в живота му. 

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва 10 двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Целия разговор вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.