Коментират Стефан Константинов, Стефан Командарев и Стефан Николов

2018 беше добра година. Това каза в ефира на „Здравей, България”директорът на Националната онкологична болница и бивш здравен министър Стефан Константинов. „В личен план 2018 г. беше хубава година. Това, което исках да направя – го направих. Работата, която върша ми харесва, имам успехи в нея. За държавата беше добра година – нямаше урагани, нямаше наводнения, бомба не избухна, цунами не ни отнесе. Всичко, което е станало хубаво и всичко, което е станало лошо сме си го направили ние самите, така че трябва да сме доволни”, добави той.

Празнуваме Стефановден

Режисьорът Стефан Командарев отбеляза успеха на българския филм „Ага”.

„Филмът беше в конкурсната програма на берлинския кинофестивал, което беше страхотно. Излязоха филми, минахме през един много труден период тази година. На практика правенето на филми беше блокирано от целия административен процес на т.нар. нотификация, но и той се отпуши. Успяхме почти да си заснемем новия филм. Така че тази година в личен план беше добра. Направихме това, което искахме. Не мога обаче да не желая много повече по отношение и на неравенството в България, и затова, че много хора заминават, малко се връщат, и на демографската криза. Не трябва да свикваме с тези проблеми”, добави той.

Бизнесменът Стефан Николов заяви, че конкретно за бизнеса у нас 2018 година е била добра.

Николов участва и като коментатор в предаването "На кафе". Той сподели впечатленията си за това от какви теми се интересува зрителят. „Получава се така, че всичко е концентрирано в София и няколко големи града. Навсякъде е трудно да се прави бизнес”, каза той.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.