Той заемаше този пост и в "Левски" в последните години

Бившият наставник на "Левски" и "Черно море" Георги Иванов – Гонзо е новият спортен директор на "Локомотив" Пловдив. Легендарният бивш нападател на "Левски" ще работи усилено по футболните въпроси за тима на "Локомотив" по информация на gong от директора в клуба – Чавдар Цветков.

43-годишният пловдивчанин заемаше този пост и в "Левски" в последните години. Освен че е юноша на "смърфовете", Гонзо има и прекарани четири сезона като професионалист на "Лаута", където отбеляза 16 гола в 64 мача между 1993-а и 1997-а година. Както е известно, „смърфовете” преустановиха европейското си участие в Лига Европа, след като допуснаха две загуби от Страсбург с по 0:1 в третия кръг от надпреварата.

Гонзо бе част от "черно-бялата" делегация за реванша срещу французите, след като изгледа дуела на "Стад дьо ла Мено" на живо от трибуните в компанията на собственика Христо Крушарски, Чавдар Цветков, Христо Бонев - Зума и Атанас Узунов. 

За последно юношата на "Локомотив" Пловдив води отбора на "Черно море", но през есента на 2017-а година бе освободен от шефовете на "моряците" поради незадоволителни резултати. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.