Легендата се възстановява вече близо 6 години от

Излезе официално изявление, свързано със здравословното състояние на Михаел Шумахер. Легендата се възстановява вече близо 6 години от травми, получени след падане при каране на ски в Алпите през 2013 г., предаде Gong.bg.

Германски доктор с мрачна прогноза за живота на Шумахер

Преди седмици световните медии разпространиха информация, че бившият пилот е приет за лечение в болница в Париж. По повод тези сведения Сабине Кем, личен импресарио и дългогодишна семейна приятелка на фамилия Шумахер, излезе с изявление.

„Здравето на Михаел не е публична тема. Няма да коментирам състоянието му в детайли. Искаме да запазим всичко около него в най-тесен кръг. Бих посъветвала феновете да не вярват на нищо, написано в медиите. Никоя от тях няма необходимата информация. Благодарим ви и от негово име за търпението и разбирането”, каза Сабине пред мeдиите в Швейцария.

Михаел Шумахер е в болница за трансплантация на стволови клетки

Тя разкри още, че Шумахер е изключително чувствителна личност. Не обичал името му да бъде в заглавията и избягвал публични изяви дори преди инцидента.

Мениджърът призова да не се вярва на никакви снимки, които „изтичат” в социални мрежи и по жълтите издания по света. Кем намекна, че фотоси на Михаел не са излизали от имението в Гланд, където той живее от близо 6 години.

Информация: gong.bg

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.